Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

До Женеви приїхав Hyundai i30 Tourer

В рамках цьогорічного автосалону в Женеві корейська компанія Hyundai презентувала нове покоління універсалу С-класа під назвою i30 Tourer. Новачок виявився на 245 мм довшим ніж хетчбек на базі якого він і побудований. В технічному плані універсал повністю ідентичний зі своїм родичем за винятком розміру багажного відсіку.

Зовнішній вид i30 Tourer відповідає корпоративному стилю бренду та дає підстави стверджувати про привабливий дизайн екстер’єру, який може стати ключем до гаманців європейських споживачів. Передня оптика може бути світлодіодною, але тільки за додаткові кошти, безкоштовним буде лише величезний 600-літровий багажник. Привабливості i30 Tourer додають нові кольори окраски кузова та симпатичні варіанти легко сплавних колісних дисків.

Для універсала передбачені як бензинові так і дизельні мотори. Базовим агрегатом став новий 3-циліндровий турбований двигун сімейства GDi об’ємом 1 літр. Цей економний мотор розвиває 118 к.с. та витрачає тільки 5 літрів палива на 100 км пробігу. Наступним агрегатом для i30 Tourer буде давно знайомий 1,4-літровий 140-сильний двигун. Турбодизель об’ємом 1,6 літра і потужністю 109 к.с. обіцяє відмінну економічність та паровозну тягу, тому його очікує успіх не тільки в Європі, але і в інших частинах світу. Середня витрата дизельного палива заявлена виробником на рівні 4 літрів на сотню. В парі з моторами агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей, або 7-ступеневий автомат. 

Інтер’єр Hyundai i30 Tourer дарує приємні відчуття та емоції. В салоні універсалу використані сучасні та якісні матеріали обробки. В топових версіях автомобіль оснащено великою кількістю електронного обладнання. На підтвердження серйозності власних амбіцій, корейці почали встановлювати на автомобілі С-класу системи контраварійного гальмування та утримання машини у вибраній смузі руху. Мультимедійна система з 8-ми дюймовим монітором підтримує програмне забезпечення Apple CarPlay та Android Auto.

За офіційною інформацією новий Hyundai i30 Tourer виявився на 1800 євро дорожчий за хетчбек. До продажу універсал повинен надійти влітку 2017 року…

 

31.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

До Женеви приїхав Hyundai i30 Tourer

Політика конфіденційності